Αποστολή στο σπίτι
Μπορείτε να προμηθευτείτε το κάθε τεύχος μας ταχυδρομικώς όπου και αν βρίσκεστε, καταθέτοντας  το κόστος του περιοδικού ( 5,40 ευρώ) + 1,5 ευρώ ταχυδρομικά έξοδα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
BIC : PIRBGRAA

IBAN GR73 0172 1730 0051 7304 0540 466

Αριθμός λογαριασμού
EUR 5173-040540-466

Δήμου Χρήστος

Με την κατάθεση 6,5 ευρώ στον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς, μας στέλνετε στο e-mail τα πλήρη ταχυδρομικά σας στοιχεία, δηλαδή ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα, πόλη, καθώς επίσης την ημερομηνία συναλλαγής της κατάθεσης και το υποκατάστημα της τρά-πεζας. Στην αιτιολογία γράψτε το ονοματεπώνυμό σας μόνο.
1ος Τρόπος

2ος Τρόπος

Μπορούμε επίσης να στείλουμε το περιοδικό μέσω ΕΛΤΑ και με αντικαταβολή, δηλαδή όταν έρθει το περιοδικό στον προορισμό του πληρώνετε το κόστος του περιοδικού + την αντικαταβολή και τα ταχυδρομικά έξοδα τα οποία ανέρχονται σε 3,5 ευρώ. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση το συνολικό κόστος θα είναι 8,5 ευρώ.
Από 2 περιοδικά και πάνω δωρεάν και το κόστος αποστολής και η αντικαταβολή!

Σημείωση 1: Για να πάει το περιοδικό στον προορισμό του με τα ΕΛΤΑ χρειάζονται 3 εργάσιμες μέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) από την μέρα που στέλνουμε το περιοδικό στο ταχυδρομείο.
Σημείωση 2: Επειδή το περιοδικό δεν μπορεί ακόμα να επιδοτηθεί από το κράτος για μειωμένο τέλος ΕΛΤΑ, είμαστε αναγκασμένοι να βάλουμε το κόστος των ταχυδρομικών εξόδων στην τιμή του περιοδικού.
Φόρμα επικοινωνίας
φόρμα επικοινωνίας
Το e-mail σας:

Μήνυμα:


top
 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Από δύο περιοδικά και πάνω στέλνονται ταχυδρομικώς οπουδήποτε χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής!