Το περιοδικό της σύγχρονης ηλεκτρονικής            Ηλεκτρονικές κατασκευές Παρουσιάσεις Τεχνολογία εξαρτημάτων Μετρήσεις Νέα προϊόντα Έρευνα αγοράς
Μπορείτε να καταχωρήσετε την δική σας διαφήμιση μέσα από το περιοδικό μας σε πολύ χαμηλό κόστος, ανάλογα με την
διάσταση που θα έχει στην σελίδα μας! Παρακάτω βλέπουμε ορισμένες από τις επιλογές που έχετε για να καταχωρήσετε την διαφήμισή σας, ανάλογα με τις διαστάσεις που θα καταλαμβάνουν στην σελίδα του περιοδικού. Την μακέτα με την διαφήμισή σας μπορούμε να σας την φτιάξουμε και εμείς για λογαριασμό της επιχείρησής σας ή του καταστήματός σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Ολοσέλιδη διαφήμιση
Διαφήμιση μισής σελίδας
Διαφήμιση 1/4 της σελίδας
Κόστος καταχώρησης 120 ευρώ + ΦΠΑ
Κόστος καταχώρησης
60 ευρώ + ΦΠΑ
Κόστος καταχώρησης
30 ευρώ + ΦΠΑ
Σημείωση: Οι παραπάνω τιμές καταχώρησης της διαφήμισής σας ισχύουν για ένα τεύχος. Η φτηνότερη επιλογή διαφήμισης κοστίζει μόνο 15 ευρώ +ΦΠΑ και οι διαστάσεις κυμαίνονται περίπου στο 1/8 της σελίδας!
  Τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας και των περιεχομένων τους ανήκουν στο περιοδικό electronic circuits    Copyright 2008    Web master: Chris Dimou 
top
Διαφημίσεις
Διπλή διαφήμιση!
Με την καταχώρηση διαφήμισης στις σελίδες του περιοδικού, σας βάζουμε ΔΩΡΕΑΝ διαφημιστικό banner στην σελίδα "διαφημιζόμε-νοι" της ιστοσελίδας μας!
Το Τεύχος 6 θα κυκλοφορεί στα περίπτερα ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ από Τρίτη 11 Οκτωβρίου έως Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Από 17 Νοεμβρίου θα κυκλοφορίσει στην Επαρχία.